Villa Ana

 

Villa Ana

Villa Ana se nalzi u Delinovoj 5, kamenoj ulici u staroj jezgri Murtera. Udaljena je od mora svega 10-ak metara sa svojim privatnim vezom za brod.
Villa se prostire na 300m² . Ova prekrasna Villa pruža nezaboravan užitak. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka s izlaskom na dvor. Potpuno opremljene kuhinje (na raspolaganju su roštilj i krušna peć, ukoliko se odlučite za spremanje vlastitih delicija), 3 spavaće sobe s privatnim kupanicama. Jedna od soba je prilagođena ljudima s posebnim potrebama (krevet kojim se upravlja pomoću daljinskog upravljača te kupaonica podređena posebnim potrebama). U kući se također nalazi dizalo koje znatno olakšava kretanje ljudima s posebnim potrebama, ali je isto tako dosta praktično i za druge potrebe. U sredini kuće se nalazi dvor ili oaza mira. Dvor je mjesto koje je savršeno za opuštanje ispod drva masline, za koju času vina uvečer te za doručak, ručak i večeru.
Villa Ana je izuzetno luksuzno uređena i ugodna za boravak te će vas očarati svojom toplinom i predivnim rasporedom prostorija koje su potpuno prilagođene vašim potrebama kako biste imali savršen odmor.
Na krovu kuće se nalazi terasa s nezaboravnim pogledom na Nacionalni park Kornate te jacuzzi koji pruža poseban doživljaj i užitak. Odlučite li se opustiti nakon cijelog dana ili se osvježiti tijekom dana, zasigurno nećete pogriješiti u odabiru.
Restorani, suvenirnice, prekrasne plaže, cocktail barovi, ljetno kino, dućani, turistička zajednica, gdje možete rezervirati razne izlete i dobiti vise informacija o mjestu, sve je u krugu kuće na maksimalnog udaljenosti od svega 5 minuta hoda.
Pozivamo vas da na jedinstven godišnji odmor u oazi mira Villa Ana!
Dobro nam došli!

Zabava

Garden festival, Terraneo summer break, Večeri dalmatinske šansone…samo su neki od zabavnih događanja u našoj blizini kojima možete prisustvovati dok boravite kod nas.

Opširnije…

Plaže

U našoj blizini su brojne plaže se tirkizno čistim morem, sve na nekoliko minuta udaljenosti od Ville Ana. Pješčana plaža, kamenita ili borova…izbor je vaš!
Opširnije…

Izleti

Nacionalni park Krka, Nacionalni park Kornati, povijesni grad Šibenik…neke su od povijesnih i prirodnih znamenitosti koji možete posjetiti dok odsjedate kod nas.
Opširnije…

Rekreacija

Bilo da je vaš izbor rekreacije ronjenje, biciklizam, planinarenje ili trekking, u blizini Ville Ana je sve što će zadovoljiti vaš avanturistički duh.

Opširnije…