Villa Ana

 

Kontakt

 

Villa Ana

 

Villa Ana se nalazi u Delinovoj 5, kamenoj ulici u staroj jezgri Murtera. Udaljena je od mora svega 10ak metara sa svojim privatnim vezom za brod.

Villa se prostire na 300m² . Ova prekrasna Villa pruža nezaboravan užitak. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka s izlaskom na dvor. Potpuno opremeljene kuhinje ( na raspolaganju su roštilj i krusna peć ukoliko se odlučite za spremanje vlastitih delicija), 3 spavaće sobe s privatnim kupanicama. Jedna od soba je prilagođena ljudima s posebnim potrebama (krevet kojim se upravlja pomoću daljinskog upravljača te kupaonica podređena posebnim potrebama). U kući se također nalazi dizalo koje znatno olakšava kretanje ljudima s posebnim potrebama, ali je isto tako dosta praktično i za druge potrebe. U sredini kuće se nalazi dvor ili oaza mira. Dvor je mjesto koje je savršeno za opuštanje ispod drva masline, za koju času vina uvečer te za doručak, ručak i večeru.

Villa Ana je izuzetno luksuzno uređena i ugodna za boravak te će vas očarati svojom toplinom i predivnim rasporedom prostorija koje su potpuno prilagođene vašim potrebama kako biste imali savršen odmor.